fbpx

Geniet vanaf nu ook van een heerlijk comedydiner. In dit arrangement kunt u kiezen uit verschillende restaurants in Den Haag.

ComedyCity Comedy Club Den Haag

Comedy Diner i.c.m. een reguliere show

Elke week verzorgen wij als enige comedyclub in Den Haag op donderdag, vrijdag & zaterdag een avondvullend programma met hilarische stand-up comedians. ComedyCity zal ook topnamen van de internationale comedyscene programmeren. Vanzelfsprekend brengen wij ook de beste komieken uit eigen land.

Geniet vanaf nu ook van een heerlijk comedydiner. In dit arrangement kunt u kiezen uit verschillende restaurants in Den Haag. Start de avond met een heerlijk 2-gangen diner en sluit de avond af met een hilarische comedyshow!

Besloten Comedy Dinnershow voor bedrijven, scholen en verenigingen
Een fantastische combinatie van een culinair eten en keihard lachen, maakt onze comedy dinnershows overtreffend. U heeft de mogelijkheid om na het dineren of tussen de gangen door, keihard te lachen van een wervelende comedyshow! Onze besloten ComedyDinners worden verzorgd in samenwerking met www.comedyteam.nl

Diners met comedyentertainment kunnen op vele manieren verzorgen dit kan een reguliere comedyshow zijn, maar ook een comedyshow op maat of een roast of in combinatie met een drie gangen diner of uitgebreid buffet. Uw besloten comedydinner kunt  u een DJ inhuren en deze swingend af te laten sluiten.

Belangrijk om te weten is deze comedydiners vanaf 35 personen zijn en zijn tevens te combineren met andere activiteiten zoals een spelprogramma, bezichtiging of een workshop om een volledig dagprogramma te hebben voor een leuk afdelingsuitje of personeelsfeest. U kunt er ook voor kiezen om deze hilarische avond te combineren met een hotelovernachting.

Voor informatie, een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@comedycity.nl. Er bestaat ook de mogelijkheid om onze ComedyDinner inhuren in uw eigen accomodatie indien u zelf hotel, grandcafe, restaurant of zalencentrum al geboekt heeft, maar u kunt deze theater comedydinner ook boeken inclusief locatie. De avond is in handen van de Master of Ceremonies (MC) die gehele avond aan elkaar praat, interactie met het publiek heeft en daarmee grappige improvisaties, de zaal opwarmt en de comedians aankondigd. Onze ComedyDinner is leuk en makkelijk te boeken als bedrijfsfeest of personeelsuitje, maar is ook leuk voor een jubileum van een jubilaris of een verrassings verjaardagsfeest.

Op aanvraag ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat. Onze ComedyDinners hebben allemaal met een lachgarantie!

Restaurants

ComedyCity Tickets
Menu