fbpx
ComedyCity Comedy Club Den Haag

ComedyCabaret op maat voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of bijeenkomst  

Iets pakkend? Iets hilarisch met uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of uw afdelingsuitje een andere wending geven? Iets wat memorabel maar vooral grappig is? Wat dacht u van ComedyCabaret voor uw bedrijf met stand-up comedy op maat maken wij uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of personeelsfeest nog leuker en grappiger. Bij ons boekt u professionele, leuke en vooral grappige comedians en cabaretiers die u kunt inhuren of boeken voor uw personeelsbijeenkomst.

Wij hebben diverse comedians, cabaretiers en sprekers die u kunt boeken voor uw bijeenkomst. Onze comedians/cabaretiers maken uw evenement onvergetelijk. 

Een comedy act op maat waarbij de bedrijfscultuur, personeel en management op de hak genomen wordt. Er worden grappen op maat gemaakt die u als opdrachtgever vooraf ter inzage mag nemen, om te kijken of ze niet ongepast zijn. De comedy act wordt gecombineerd met eigen materiaal en improvisaties van de stand-up comedian of cabaretier. Kortom maatwerk comedy van de bovenste plank. 

Wat dacht u van een fakespeech boeken bij ons? Bij begin van de presentatie doet de comedian zich voor als iemand anders, bijvoorbeeld een hooggeplaatst persoon die advies komt geven of komt aankondigen dat het bedrijf wordt overgenomen. Een expert van buiten die komt vertellen dat de strategie van het bedrijf moet veranderen, maar gaandeweg komen de mensen erachter dat dit puur vermaak is. Comedy en vermaak van de bovenste plank die u bij ons kunt boeken.

Een scherpe blik op uw organisatie of afdeling met een roast. Hierbij wordt de organisatie of afdeling op de hak genomen om het personeel te laten lachen. Uiteraard kunt u onze comedians of cabaretiers ook boeken om een bepaalde product, management of  personeelsleden in de maling te nemen. Dit is uiteraard met een knipoog, maar kan op aanvraag ook hard gedaan worden.

U kunt onze comedians en cabaretiers boeken voor diverse soorten comedy roasts. Meestal kiezen we bij een comedy roast grappen die raken, schuren  maar niet kwetsen, maar wij zorgen altijd dat onze Roast gegarandeerd een lach bezorgen. U krijgt het maatwerk, wat we geschreven hebben vooraf te zien, zodat we de plank zeker niet misslaan.

Ons Comedy of cabaret is uitermate geschikt voor afdelingsuitje, jubileum, personeelsuitje of een afsluiting van een seminar of vergadering. Zij zijn te boeken voor verschillende bijeenkomsten.

Het is een uitermate leuke manier om soms niet te serieus naar beladen onderwerpen te kijken en uw collega’s/ medewerkers op een grappige wijze te bedanken voor hun inzet 

Onze comedy/ cabaret is breed inzetbaar en in te huren voor diverse bijeenkomsten van afdelingsfeestjes, afscheid van een collega, jubileum, recepties, seminars, bedrijfsfeest, personeelsuitje tot aan afsluiting van een seminar  of vergadering.  

Ons ComedyTeam staat voor u klaar om u een onvergetelijk, maar vooral een hilarische dag te verzorgen. U kunt ons boeken en inhuren door ons te contacten door ons een mail sturen en vervolgens bellen wij u voor een vrijblijvend kosteloze offerte op maat of een telefonisch gesprek.

Menu