fbpx

Elk weekend lachen, gieren, brullen!

ComedyCity Comedy Club Den Haag

ComedyCity on Tour

De éérste echte comedyclub van Den Haag en wellicht de grappigste van Nederland. Een comedyclub met lachgarantie! Niet genoeg gelachen? geld terug. Elke week heeft ComedyCity meerdere shows met diverse beginnende en gevorderde comedians uit het land.

Wilt u dit concept op uw locatie? Wij komen naar u toe! Heeft u een leuk café, restaurant of kroeg en wilt u een leuke avond organiseren?

Wat is een open mic?

Een MC (master of ceremony) opent de avond. Hij is altijd zelf een ervaren comedian. Hij zorgt voor een optimale sfeer om de eerste comedian op te roepen. De eerste comedians met meer en soms minder ervaring krijgen elk 8-10 minuten. Zij brengen hun beste grappen, maar ook nieuw materiaal. De avond wordt afgesloten met een ervaren professionele comedian. Na een pauze komen nog eens een aantal comedians, de laatste is de topper van de avond en speelt langer. U creëert nieuw publiek die nog geen kennis van uw locatie heeft gemaakt. Dit garandeert dat alle aanwezigen echt voor comedy zijn, maar vrij entree is ook heel gebruikelijk.

ComedyCity Tickets

Interesse in comedy op uw locatie? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie.

Meer informatie aanvragen

ComedyCity Tickets
Menu