fbpx

De beste nieuwe talenten en bekende stand-up comedians vindt u bij ComedyCity in Den Haag. Koop nu uw tickets voor een van onze shows!

ComedyCity Comedy Club Den Haag

Een comedyclub met lachgarantie

Helaas is het door de nieuwe COVID maatregelen niet mogelijk om comedyshows te organiseren. Dit betekent dat alle shows de komende 4 weken niet door kunnen gaan. Heeft u al tickets geboekt, dan kunt u ons een mail sturen naar info@comedycity.nl met uw tickets. U krijgt dan vouchers toegestuurd die te gebruiken zijn zodra wij weer shows mogen geven.

Triage 
Bij aankoop aanvaard u dat u voor uw ComedyCity bezoekt u gezond bent en geen symptomen vertoont van griep of verhoging.
Wij adviseren u dan thuis te blijven!

ComedyClub ComedyCity is een nieuw concept in het centrum van Den Haag en verzorgt de leukste comedyshows van het land. ComedyCity verzekert u van gelach en daarom hanteren wij een lachgarantie. Heeft u niet genoeg gelachen tijdens onze comedyshow? Dan heeft u recht op een voucher of restitutie van uw aankoopbedrag, indien u de kaarten rechtstreeks via onze site heeft gekocht! Al onze comedyshows zijn toegankelijk vanaf 18 jaar, indien uw kind jonger mag deze naar binnen maar wel onder eigen verantwoordelijkheid.

Op donderdag hebben wij een no limit comedyavond, dit is hard core comedy gemixed met nieuw materiaal van onze gevestigde comedians en nieuwe talenten, maar ook gevestigde bekende cabaretiers en stand up comedians die u wellicht van tv of social media kent kunnen onaangekondigd binnen lopen om nieuw materiaal te testen. Dit is een avond waarbij wij geen blad voor de mond nemen, dus wees gewaarschuwd.

Vrijdagavond is onze pro comedyavond (Nederlands gesproken). Deze show is strak geprogrammeerd en heeft een lachgarantie! Zorg dat u voor 20:30 uur binnen bent want de show is strak geprogrammeerd. De show kan eventueel met 20 minuten uitlopen.

Zaterdagavond programmeren wij op dit moment geen Engelstalig comedy.

ComedyCity tickets – De beste nieuwe talenten en bekende stand-up comedians. Online prijzen zijn goedkoper en hoe eerder u bestelt des te goedkoper ze zijn. Aan de kassa hanteren wij €1,-per kaart toeslag en zijn de avonden geregeld uitverkocht dus ons advies is koop de kaarten online. ComedyClub ComedyCity hanteert vrije zitplaatsen, maar wijst wel zitplaatsen aan om de zaal zo goed mogelijk in stelling te brengen. Groepen boven de 4 personen wijzen zitplaatsen vanaf het midden van de zaal de niet voorin!

Klik op de button hieronder voor agenda en tickets.

Donderdag Nederlandse Stand up Open Mic
Aanvang     : 20:00 uur
Start show : 20:15 tot 22:30 Early bird tickets: €7,50 / NL

Vrijdag Nederlandse Stand up
Aanvang     : 20:30 uur
Start show : 20:45 tot 22:30 Early bird tickets: €9,50 / NL

Zaterdag Nederlandse Stand up 
Aanvang     : 20:30 uur
Start show : 20:45 tot 22:30 Early bird tickets: €9,50 / EN

Let op! ComedyCity is gesitueerd in de basement van Bleyenberg en is niet rolstoel toegankelijk. Er is helaas geen lift. Soms hebben wij wel shows op de 2e etage. Stuur ons een mail dan geven wij dat graag door daar kan het wel.

ComedyCity programmeert random comedians en geregeld bekende namen. We benadrukken u er op dat we er van uit gaan dat de desbetreffende comedian of cabaretier er ook zal zijn, maar houdt u er rekening mee dat de voorstelling een show is van meerdere artiesten en geen solo van één desbetreffende comedian of cabaretier. Het kan dus zijn dat een cabaretier of comedian onverhoopt last minute niet kan komen door tv opdrachten, andere verplichtingen of privé omstandigheden. Wij behouden het recht in dat geval om geen restitutie van het geld te geven, maar u wel het recht behoud op een top show met lachgarantie.
Indien u in aanmerking wilt komen voor een restitutie, dient u wel de gehele show af te zien en bij de mc/presentator na afloop dit kenbaar te maken.
*ComedyCity fotografeert en filmt wel eens voor promotionele doeleinden

Agenda

ComedyCity Open Mic (NL) met: Ellen Oort, Hidde van gestel, Jan van Houwelingen, Richard Beneder, Jaromir Palthe, Maaike Dirkje Hop, Thomas van der Hulst

donderdag 15 oktober 2020
8:00 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (NL) met: Mino van Nassau, Chris van der Ende, Rachid Larous, Eric Goossens

vrijdag 16 oktober 2020
8:00 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met: Steven Brunswijk, Mino van Nassau, Davey Turnhout, Chris van der Ende

zaterdag 17 oktober 2020
8:00 pm
Tickets

ComedyCity Open Mic (English) met: Maria Muravina, Adel Al Khozaae, Pulkesh Mishra, Guilherme Borges, Ed Vienna, Made Verne, Timothy Patrick, Himadri Banerjee, Kate Nemova, Pernille Haaland

donderdag 22 oktober 2020
8:00 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (NL) met: Mino van Nassau, Chris van der Ende, Sjoerd Janssen, Christian Pielich, Petra de Graaf

vrijdag 23 oktober 2020
8:00 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met: Nabil Aouled Ayad, Mino van Nassau, Chris van der Ende, Fedor Ikelaar

zaterdag 24 oktober 2020
8:00 pm
Tickets

ComedyCity Open Mic (NL) met: Rewien Dalloesingh, Stijn van Pamelen, Djoni de Vos, Gerrit de Buys, Bas van der Meulen, Niels Rodenrijs, Cody Verhagen

donderdag 29 oktober 2020
8:00 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (NL) met: Arie Engel Koomen, Mino van Nassau, Eric Goossens, Chris van der Ende, Sandhya Hemai

vrijdag 30 oktober 2020
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met: Mino van Nassau, Chris van der Ende, Esther vd Voort, Arjan Kleton

zaterdag 31 oktober 2020
8:30 pm
Tickets
ComedyCity Tickets
Menu