fbpx

De beste nieuwe talenten en bekende stand-up comedians vindt u bij ComedyCity in Den Haag. Koop nu uw tickets voor een van onze shows!

ComedyCity Comedy Club Den Haag

Een comedyclub met lachgarantie

ComedyCity gaat on tour en zal op woensdag 27 oktober 2021 te zien zijn in ‘1892 Eten & Drinken’ in Zoetermeer. Early bird kaarten zijn al te krijgen voor slechts €7,50.

ComedyClub ComedyCity is een nieuw concept in het centrum van Den Haag en verzorgt de leukste comedyshows van het land. ComedyCity verzekert u van gelach en daarom hanteren wij een lachgarantie. Heeft u niet genoeg gelachen tijdens onze comedyshow? Dan heeft u recht op een voucher of restitutie van uw aankoopbedrag, indien u de kaarten rechtstreeks via onze site heeft gekocht! Al onze comedyshows zijn toegankelijk vanaf 16 jaar, indien uw kind jonger mag deze naar binnen maar wel onder eigen verantwoordelijkheid.

Binnenkort starten wij op de donderdagen met een no limit comedyavond, dit is hard core comedy gemixed met nieuw materiaal van onze gevestigde comedians en nieuwe talenten, maar ook gevestigde bekende cabaretiers en stand up comedians die u wellicht van tv of social media kent kunnen onaangekondigd binnen lopen om nieuw materiaal te testen. Dit is een avond waarbij wij geen blad voor de mond nemen, dus wees gewaarschuwd.

Vrijdagavond programmeren wij op dit moment om de week Engelstalige comedy. Voor meer informatie, check onze programmering.

Zaterdagavond is onze pro comedyavond (Nederlands gesproken). Deze show is strak geprogrammeerd en heeft een lachgarantie! Zorg dat u voor 20:15 uur binnen bent want de show is strak geprogrammeerd. De show kan eventueel met 20 minuten uitlopen.

ComedyCity tickets – De beste nieuwe talenten en bekende stand-up comedians. Online prijzen zijn goedkoper en hoe eerder u bestelt des te goedkoper ze zijn. Aan de kassa hanteren wij €1,-per kaart toeslag en zijn de avonden geregeld uitverkocht dus ons advies is koop de kaarten online. ComedyClub ComedyCity hanteert vrije zitplaatsen, maar wijst wel zitplaatsen aan om de zaal zo goed mogelijk in stelling te brengen. Groepen boven de 4 personen wijzen zitplaatsen vanaf het midden van de zaal de niet voorin!

Klik op de button hieronder voor agenda en tickets.

Zaterdag Nederlandse Stand up 
Aanvang     : 20:15 uur
Start show : 20:30 tot 23:00 Early bird tickets: €9,50

Let op! ComedyCity is gesitueerd in de blauwe kamer op de 1e etage van Hoender & Hop en is niet rolstoel toegankelijk. Er is helaas geen lift.

ComedyCity programmeert random comedians en geregeld bekende namen. We benadrukken u er op dat we er van uit gaan dat de desbetreffende comedian of cabaretier er ook zal zijn, maar houdt u er rekening mee dat de voorstelling een show is van meerdere artiesten en geen solo van één desbetreffende comedian of cabaretier. Het kan dus zijn dat een cabaretier of comedian onverhoopt last minute niet kan komen door tv opdrachten, andere verplichtingen of privé omstandigheden. Wij behouden het recht in dat geval om geen restitutie van het geld te geven, maar u wel het recht behoud op een top show met lachgarantie. Indien u in aanmerking wilt komen voor een restitutie, dient u wel de gehele show af te zien en bij de mc/presentator na afloop dit kenbaar te maken.
*ComedyCity fotografeert en filmt wel eens voor promotionele doeleinden

Agenda

Prime Time Stand-up Saturday (NL)

zaterdag 16 oktober 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (English show)

vrijdag 22 oktober 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL)

zaterdag 23 oktober 2021
8:30 pm
Tickets

ComedyCity on tour in restaurant 1892 te Zoetermeer (open mic)

woensdag 27 oktober 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (NL)

vrijdag 29 oktober 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL)

zaterdag 30 oktober 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (English show)

vrijdag 5 november 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (NL)

vrijdag 12 november 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL)

zaterdag 13 november 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (English show)

vrijdag 19 november 2021
8:30 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL)

zaterdag 20 november 2021
8:30 pm
Tickets
ComedyCity Tickets
Menu