De beste nieuwe talenten en bekende stand-up comedians vindt u bij ComedyCity in Den Haag. Koop nu uw tickets voor een van onze shows!

ComedyCity Comedy Club Den Haag

Agenda

Prime Time Stand-up Friday (NL) met o.a. Jean Opgenort, Paul Westra, Shariff, Esther vd Voort, Mino van Nassau

vrijdag 13 mei 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met o.a. Mino van Nassau, Omar Ahaddaf, Sidney Schmetz, Kristel Zweers

zaterdag 14 mei 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met o.a. Rachid Larouz, Mino van Nassau, Petra Madelon, Jurgen de Mooij, Arie Engel Koomen

zaterdag 21 mei 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (NL) met o.a. Esther vd Voort, Eric Goossens, Mino van Nassau, Jurgen de Mooij, Paul Westra

vrijdag 3 juni 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met o.a. Cristian Pielich, Mino van Nassau, Steven Brunswijk, Rachid Larous

zaterdag 4 juni 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (NL) met o.a. Esther vd Voort, Mino van Nassau, Jean Opgenort, Hans Heuvelmans, Omar Adaddaf

vrijdag 10 juni 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met o.a. Bert Kleiweg, Mino van Nassau, Rachid Larous, Petra Madelon, Paul Westra

zaterdag 11 juni 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (English) with Kendra Borgen, Mino van Nassau, Donal Vaughan, Ram Adithya, Sjoerd Scott

vrijdag 17 juni 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met o.a. Mino van Nassau, Hans Heuvelmans, Rachid Larous, Steven Brunswijk

zaterdag 18 juni 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Friday (NL) met o.a. Eric Goossens, Mino van Nassau, Sidney Schmeltz, Petra Madelon, Omar Ahaddaf

vrijdag 24 juni 2022
8:45 pm
Tickets

Prime Time Stand-up Saturday (NL) met o.a. Cristian Pielich, Mino van Nassau, Jean Opgenort, Steven Brunswijk

zaterdag 25 juni 2022
8:45 pm
Tickets

Een comedyclub met lachgarantie

ComedyClub ComedyCity is een nieuw concept in het centrum van Den Haag en verzorgt de leukste comedyshows van het land. ComedyCity verzekert u van gelach en daarom hanteren wij een lachgarantie. Heeft u niet genoeg gelachen tijdens onze comedyshow? Dan heeft u recht op een voucher of restitutie van uw aankoopbedrag, indien u de kaarten rechtstreeks via onze site heeft gekocht! Al onze comedyshows zijn toegankelijk vanaf 16 jaar, indien uw kind jonger mag deze naar binnen maar wel onder eigen verantwoordelijkheid. Let wel; gekochte tickets worden niet omgeruild of gerestitueerd als u verhindert bent. Houd uw kaarten geopend met het ticket klaar bij entree en daar een foto van op uw mobiel. Het is niet de bedoeling om de drankjes van beneden in het restaurant mee te nemen naar boven. In de zaal waar de show plaatsvind is een gelegenheid om drinken te kopen. Wie na de show nog lekker door wilt gaan, kan blijven karaoke. Get ready for a fast kareoke with DJ interuption! 

Binnenkort starten wij op de donderdagen met een no limit comedyavond, dit is hard core comedy gemixed met nieuw materiaal van onze gevestigde comedians en nieuwe talenten, maar ook gevestigde bekende cabaretiers en stand up comedians die u wellicht van tv of social media kent kunnen onaangekondigd binnen lopen om nieuw materiaal te testen. Dit is een avond waarbij wij geen blad voor de mond nemen, dus wees gewaarschuwd.

Vrijdagavond programmeren wij op dit moment om de week Engelstalige comedy. Voor meer informatie, check onze programmering.

Zaterdagavond is onze pro comedyavond (Nederlands gesproken). Deze show is strak geprogrammeerd en heeft een lachgarantie! Zorg dat u voor 20:45 uur binnen bent want de show is strak geprogrammeerd. De show kan eventueel met 20 minuten uitlopen.

ComedyCity tickets – De beste nieuwe talenten en bekende stand-up comedians. Online prijzen zijn goedkoper en hoe eerder u bestelt des te goedkoper ze zijn. Aan de kassa hanteren wij €1,-per kaart toeslag en zijn de avonden geregeld uitverkocht dus ons advies is koop de kaarten online. ComedyClub ComedyCity hanteert vrije zitplaatsen, maar wijst wel zitplaatsen aan om de zaal zo goed mogelijk in stelling te brengen. Groepen boven de 4 personen wijzen zitplaatsen vanaf het midden van de zaal de niet voorin!

Klik op de button hieronder voor agenda en tickets.

Zaterdag Nederlandse Stand up 
Aanvang     : 20:15 uur
Start show : 20:45 tot 22:30 // Early bird tickets: €9,50

Let op! ComedyCity is gesitueerd in de blauwe kamer op de 1e etage van Hoender & Hop en is niet rolstoel toegankelijk. Er is helaas geen lift.

Bij ons kunt u terecht voor:

COMEDIAN BOEKEN | COMEDIAN INHUREN | CABARETIER BOEKEN | CABARETIER INHUREN | STAND-UP COMEDIAN BOEKEN | STAND-UP COMEDIAN INHUREN | COMEDY CURSUS BOEKEN | CURSUS STAND-UP COMEDY | CURSUS HUMOR | WORKSHOP IMPROVISATIE BOEKEN | COMEDY OP MAAT | HUMOR | ROASTS | TEAMBUILDING | SPREKEN MET HUMOR | KOMEDIE |  KOMEDIANT | CABARATIER BOEKEN PRIJS | COMEDIAN PRIJS INHUREN | KOSTEN COMEDIAN OF CABARATIER

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

Wanneer je arriveert op locatie, zorg dat:

  • Je het ticket klaar hebt om te scannen
  • Koop je drankjes in de comedy club en zorg dat je op tijd bent!
ComedyCity programmeert random comedians en geregeld bekende namen. We benadrukken u er op dat we er van uit gaan dat de desbetreffende comedian of cabaretier er ook zal zijn, maar houdt u er rekening mee dat de voorstelling een show is van meerdere artiesten en geen solo van één desbetreffende comedian of cabaretier. Het kan dus zijn dat een cabaretier of comedian onverhoopt last minute niet kan komen door tv opdrachten, andere verplichtingen of privé omstandigheden. Wij behouden het recht in dat geval om geen restitutie van het geld te geven, maar u wel het recht behoud op een top show met lachgarantie. Indien u in aanmerking wilt komen voor een restitutie, dient u wel de gehele show af te zien en bij de mc/presentator na afloop dit kenbaar te maken. Mocht u wel geïnteresseerd zijn in het boeken of huren van een bepaalde comedian of cabaretier? Neem dan contact met ons op!
*ComedyCity fotografeert en filmt wel eens voor promotionele doeleinden
ComedyCity Tickets
Menu