fbpx
ComedyCity Comedy Club Den Haag

ComedyClub

Onze ComedyClub beschikt over de beste comedians en cabaretiers die u kunt boeken voor uw bedrijfsevent of kunt inhuren voor familiefeest of bruiloft. Van roasts, cabaret tot de beste stand-up comedy, van intelligente grappen tot harde grappen op maat, improvisatie grappen tot goede pakkende comedy. Onze cabaretiers en comedians zijn niet zomaar grappenmakers, zij zijn bekwaam en hebben dit allemaal in huis. Uiteraard is de ene cabaretier of comedian meer gespecialiseerd in een bepaald onderdeel, situatie of genre, maar stuk voor stuk zijn onze stand-up comedians en cabaretiers de beste in het land. Ze zijn bij ons in te huren voor uw event. Bij ons ComedyClub kunt u ook Engelstalige comedians boeken voor een internationale event of feest. 

Ons kennis ligt met name op het maken van grappen op maat. Het is met name leuk om het personeel te verrassen of het bruidspaar op een hilarische manier in het zonnetje te zetten. Het enige wat wij nodig hebben is leuke korte beschrijving en/of verhalen van de desbetreffende personen die mild geroast (op de hak genomen) worden.

Tevens bestaat er bij uw event of feest altijd de mogelijkheid om een standaard stand-up comedyshow in te huren. Wij bieden u de leukste nationale Nederlands sprekende maar internationale Engels sprekende comedians en cabaretiers met lachgarantie aan.

Menu