fbpx
ComedyCity Comedy Club Den Haag

ComedyClub

Onze ComedyClub beschikt over de beste comedians en cabaretiers die u kunt boeken voor uw bedrijfsevent of kunt inhuren voor familiefeest of bruiloft. Van roasts, cabaret tot de beste stand-up comedy, van intelligente grappen tot harde grappen op maat, improvisatie grappen tot goede pakkende comedy. Onze cabaretiers en comedians zijn niet zomaar grappenmakers, zij zijn bekwaam en hebben dit allemaal in huis. Uiteraard is de ene cabaretier of comedian meer gespecialiseerd in een bepaald onderdeel, situatie of genre, maar stuk voor stuk zijn onze stand-up comedians en cabaretiers de beste in het land. Ze zijn bij ons in te huren voor uw event. Bij ons ComedyClub kunt u ook Engelstalige comedians boeken voor een internationale event of feest. 

Ons kennis ligt met name op het maken van grappen op maat. Het is met name leuk om het personeel te verrassen of het bruidspaar op een hilarische manier in het zonnetje te zetten. Het enige wat wij nodig hebben is leuke korte beschrijving en/of verhalen van de desbetreffende personen die mild geroast (op de hak genomen) worden.

Tevens bestaat er bij uw event of feest altijd de mogelijkheid om een standaard stand-up comedyshow in te huren. Wij bieden u de leukste nationale Nederlands sprekende maar internationale Engels sprekende comedians en cabaretiers met lachgarantie aan.

Huishoudelijke regels van de club

Tickets worden niet gerestitueerd en kunnen ook niet omgeruild worden. Verkopen op ticketswap kan wel.
Wij behouden het recht dat comedians die vermeld staan eventueel gewijzigd kunnen worden. U kunt dan geen bezwaar maken wel heeft u recht op een lachgarantie!
Shows die door ons worden geannuleerd worden niet gerestitueerd in gelden maar tickets voor een andere show.
Aanvang van de show is 20:30 uur dus gelieve tijdig aanwezig te zijn zaal gaat 20:00 uur open op de eerste etage van Hoender en Hop op de Grote Markt.
Gelieve uw drank en snacks boven aan de bar te kopen i.p.v. beneden aan de bar.
Helaas is onze locatie niet rolstoel vriendelijk aangezien we trappen hebben.
**Houdt u uw tickets geopend ons voorstel is een screenshot/foto te maken van uw ticket. **
Er mag niet gefilmd worden tijdens de show, foto’s mogen wel gemaakt worden (zonder flits)
Menu