fbpx
ComedyCity Comedy Club Den Haag

ComedyTeam

Stand-up Comedy en cabaret komen in verschillende vormen, dus zijn er ook verschillende smaken. Elk comedian, comedians of cabaretier is anders, dus de juiste comedian kiezen is een kwestie van smaak. ComedyTeam probeert zijn comedians zo breed mogelijk op te leiden zodat ze in het moment zijn en een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Bekijk op onze site welke comedian of cabaretier u leuk vindt en die wilt boeken. 

Wilt u advies, dan staan wij voor u klaar want wij begrijpen echt wat comedy op maat is en hebben de vertaalslag gemaakt dat het niet om de comedian, maar om uw bedrijf en personeel gaat. 

Een comedyshow op maat of een comedy workshop is ideaal in te huren als entertainment bij diverse bijeenkomsten, vergaderingen, bedrijfs evenementen en congressen. 

Als je grappig bent op het podium betekend het nog niet dat je talentvol bent als stand-up comedian of cabaretier om voor bedrijven te spelen en op maat geschreven grappen kan maken met snelle improvisaties. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u een comedian of cabaretier zoekt om in te huren voor uw evenement.

Ondanks cabaret en stand-up comedy geregeld als hetzelfde worden bestempeld, zijn het toch echt twee andere genres. Bij stand-up comedy gaat het om snelle korte humoristische anekdotes en verhalen die elkaar snel opvolgen en er is vaak interactie met een improvisaties met het publiek. Dit kan met één comedians of een complete stand-up comedy show met meerdere comedians die het beste van hun repertoire spelen en een master of ceremonie die de zaal opwarmt, Comedians aankondigt en interactie zoekt met het publiek. 

Bij cabaret is het toch iets anders het is een vorm van theater die uit meerdere disciplines kan bestaan. Verhalend, boeiend met grappen, soms wel met een muziekinstrument of met typetjes die sketches maken. Cabaret is anders maar pakkend voor geboeid publiek die van theater houdt zijn en een andere keer heel grappig. Voor een personeelsfeest, bruiloft, afscheid of afdelingsuitje adviseren wij eerder stand-up comedy, maar voor een groot gezelschap in een theater voor een afsluiting van een congres, jubileum, seminar is cabaret weer een betere optie. 

Tot slot hebben wij nog als samenvattend geheel ook een vorm van comedycabaret waarbij een Comedy Schrijver de hele dag meekijkt met het congres, of vergadering waarbij meerdere sprekers aan bod komen en dit aan het einde met zelfspot op de hak neemt als een grappige afsluiting. Er moet ook ontspanning zijn en de boodschap wordt nog even op een humoristische wijze benadrukt door onze Comedy Schrijver in deze samenvattend comedycabaret show. Heeft u nog vragen of twijfels? Neemt u met ons contact op en dan adviseren wij u graag vrijblijvend welke vorm van comedy of cabaret met de beste stand up comedian of cabaretier het beste bij uw evenement past die kunt boeken of inhuren. We kunnen een offerte op maat maken, met een kostenplaatje zodat u een indicatie heeft.

Menu