fbpx
ComedyCity Comedy Club Den Haag

Diner met Comedy voor uw bijeenkomst 

Grotendeels van bedrijven en afdelingen zijn op zoek naar passend entertainment voor hun personeelsuitje of personeelsfeest en daarbij huren ze graag entrainment zoals een dj, live band, een cabaretier of stand-up Comedian in waarbij het personeel vermaakt wordt. Erg leuk, maar vooral memorabel is ons diner met comedy. Tijdens de gangen door krijgt u diverse stand-up comedians of cabaretier die elke 15/20 van hun beste materiaal van hun stand-up set spelen. Een avond vol humor en heerlijk diner dat beloofd een fantastische avond te worden. Deze avonden zijn te boeken bij ons door ons te mailen met details of te bellen op 0655154522.

U heeft de keuze uit 2/3 of 4 cabaretiers  die u kunt inhuren voor uw events, zoals een personeelsbijeenkomst, personeelsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, afdelingsuitje of teambuilding event. Wij geven een lachgarantie en u bent dus verzekerd van een geslaagd bedrijfsoptreden als u ons boekt als entertainment voor uw bijeenkomst. 

Onze diner en comedy arrangementen zijn ook geschikt voor een bruiloft feest of huwelijk van een aantal jaar. Het is altijd leuk om de bruid en bruidegom nog even in het zonnetje te zetten en grappen over hen te maken en wellicht ook vrienden en familie die ook aanwezig zijn. 

Kortom comedy diners zijn uitermate geschikt voor vele bijeenkomsten en zijn ook in te huren voor bruiloften, teamuitjes van voetbal, hockey, volleybal of andere teamsporten. Voor kleine groepen onder de 15 personen verwijzen wij u naar onze ComedyClub in Den Haag www.ComedyCity.nl

Menu