fbpx
ComedyCity Comedy Club Den Haag

Disclaimer

ComedyCity verleent je hierbij toegang tot www.comedycity.nl (“de Website”). ComedyCity behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

ComedyCity spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van ComedyCity. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kan op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met ComedyCity. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan ComedyCity nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van teksten liggen bij ComedyCity. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van ComedyCity, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Tickets worden niet gerestitueerd en kunnen ook niet omgeruild worden. Verkopen op ticketswap kan wel.
Wij behouden het recht dat comedians die vermeld staan eventueel gewijzigd kunnen worden. U kunt dan geen bezwaar maken wel heeft u recht op een lachgarantie!
Shows die door ons worden geannuleerd worden niet gerestitueerd in gelden maar tickets voor een andere show.
Aanvang van de show is 20:30 uur dus gelieve tijdig aanwezig te zijn zaal gaat 20:00 uur open op de eerste etage van Hoender en Hop op de Grote Markt
Gelieve uw drank en snacks boven aan de bar te kopen i.p.v. beneden aan de bar.
Helaas is onze locatie niet rolstoel vriendelijk aangezien we trappen hebben.
**Houdt u uw tickets geopend ons voorstel is een screenshot/foto te maken van uw ticket. **
Er mag niet gefilmd worden tijdens de show, foto’s mogen wel gemaakt worden (zonder flits)
Menu