fbpx

Onze comedians en cabaretiers zijn in staat om een hilarische act ten toneel te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw bedrijf.

ComedyCity Comedy Club Den Haag

Maatwerk comedy shows

Het is via comedyclub ComedyCity mogelijk om via onze comedy boekingsbureau www.comedyteam.nl een comedyshow op maat te boeken of een professionele stand up comedian of bekende cabaretier in te huren voor uw personeelsfeest, bedrijfsuitje, jubileum, afdelingsuitje, seminar of jubilea.

Nadat wij uw bedrijf onder de loep hebben genomen, vragen wij u om enkele leuke anekdotes van het bedrijf en/of persoon in kwestie. Aan de hand van deze informatie zijn onze comedians en cabaretiers in staat om een hilarische act ten tonele te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw bedrijf.

Bekende cabaretiers en professionele stand up comedians van ons comedy boekingsbureau ComedyTeam zijn goed in te zetten voor zakelijke evenementen. Wilt wellicht een workshop stand up comedy of een improvisatie workshop dan bent u bij organisatiebureau ComedyTeam bij het juiste adres. Nederland is van origine een cabaretland en cabaretiers maken nu ook veel vaker de omslag naar stand up comedy omdat lach de belangrijkste pijler is voor een avond vol lach. Een cabaretier die op toneel staat of voor uw zakelijke bijeenkomst is groot. Vaak boeken opdrachtgevers een stand up comedian of cabaretier die ze ooit op het toneel, theater of comedyclub hebben gezien of ze kiezen een comedian of cabaretier die grappig overkomt op tv of bekend is van via social media . Let op dat kan heel grappig overkomen, maar een bedrijfsoptreden en op comedy maat geschreven is toch een andere vak. Nederland kent vele bekende cabaretiers en stand up comedians die heel goed zijn, maar slechts een handjevol comedians en cabaretiers kunnen voor bedrijven of studentenverenigingen spelen. Onze comedians en cabaretiers zijn gespecialiseerd en hebben onderling een methode ontwikkeld met interactie en improvisatie om iedereen van een lach te voorzien. Deze skills hebben zij mede ontwikkeld in ComedyCity en testen zij nieuwe grappen en grappen over actualiteiten. Op maat geschreven comedy met uw bedrijfsboodschap en hilarisch zijn met lachgarantie dat kan via onze boekingsbureau ComedyTeam.

Als u een comedian of cabaretier inhuurt via onze boekingsbureau die comedy op maat moet schrijven, dan vragen wij eerst informatie op van het bedrijf en schrijven wij grappen op maat en sturen deze eerst naar onze opdrachtgever, om te bepalen of het past in het bedrijfscultuur, grappig genoeg is en niet te ver gaat. Boekingsbureau ComedyTeam herschrijft de grappen tot wel 3 keer opnieuw, indien het niet naar wens is. te laten. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte.

De stand up comedians en bekende cabaretiers worden vaak geboekt en ingehuurd voor personeelsfeesten, afdelingsuitjes, zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor seminars. Alle cabaretiers en stand up comedians die u via evenementenbureau ComedyTeam kunt boeken zijn professioneel en ervaren. De stand up comedians en cabaretiers zijn vakkundig en professioneel en verzorgen maatwerk cabaret en comedy met een lachgarantie. Onze missie is de lach van het publiek! Elke comedian of cabaretier van ComedyTeam staat voor professionaliteit voor elk bijeenkomst of wrap up? Wist u dat wij ook “ghostwriters” zijn en anoniem grappen schrijven voor tv programma’s, en bekende cabaretiers. Dit kunnen wij ook voor u doen als u uw speech grappiger wil maken. Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de prijs en kosten van onze comedians, cabaretiers en comedy-activiteiten? Neem snel contact met ons op!

Bij ons kunt u terecht voor:

COMEDIAN BOEKEN | COMEDIAN INHUREN | CABARETIER BOEKEN | CABARETIER INHUREN | STAND-UP COMEDIAN BOEKEN | STAND-UP COMEDIAN INHUREN | COMEDY CURSUS BOEKEN | CURSUS STAND-UP COMEDY | CURSUS HUMOR | WORKSHOP IMPROVISATIE BOEKEN | COMEDY OP MAAT | HUMOR | ROASTS | TEAMBUILDING | SPREKEN MET HUMOR | KOMEDIE | KOMEDIANT

Presentatie door een cabaretier of stand-up comedian

Tevens is het bij het maatwerk stand-up comedy van ComedyCity ook mogelijk om uw presentatie, jubileum of bijeenkomst te laten presenteren door een cabaretier of stand-up comedian.

Deze comedian of cabaretier kan de presentatie op een humoristische wijze presenteren. ComedyCity is hierdoor in staat u het beste te leveren op het gebied van comedy en cabaret voor uw bedrijfsfeest, jubileum, opening of borrel.

ComedyCity Tickets

Op aanvraag een persoonlijke geschreven act op laten voeren? Voor meer info kunt u onderstaand formulier invullen.

Maatwerk aanvragen bij ComedyCity

ComedyCity Tickets
Menu