fbpx

Onze comedians en cabaretiers zijn in staat om een hilarische act ten toneel te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw bedrijf.

ComedyCity Comedy Club Den Haag

Maatwerk comedy shows

Ook is het bij ComedyCity mogelijk om op aanvraag een persoonlijke geschreven act te laten opvoeren door een comedian of cabaretier.

Nadat wij uw bedrijf onder de loep hebben genomen, vragen wij u om enkele leuke anekdotes van het bedrijf en/of persoon in kwestie. Aan de hand van deze informatie zijn onze comedians en cabaretiers in staat om een hilarische act ten toneel te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw bedrijf.

ComedyCity schrijft ook grappen en sketches voor radio, tv en internet. Dus wilt u roastgrappen, actualiteitengrappen, verbeteren van sketches door het grappiger te maken of humor in uw programma of speech dan schrijven wij op maat originele grappen. Wij zijn inmiddels “ghostwriters” en schrijven anoniem grappen voor vele bekende cabaretiers en maken grappige sketches voor radio, internet en tv-programma’s

Presentatie door een cabaretier of stand-up comedian

Tevens is het bij het maatwerk stand-up comedy van ComedyCity ook mogelijk om uw presentatie, jubileum of bijeenkomst te laten presenteren door een cabaretier of stand-up comedian.

Deze comedian of cabaretier kan de presentatie op een humoristische wijze presenteren. ComedyCity is hierdoor in staat u het beste te leveren op het gebied van comedy en cabaret voor uw bedrijfsfeest, jubileum, opening of borrel.

ComedyCity Tickets

Op aanvraag een persoonlijke geschreven act op laten voeren? Voor meer info kunt u onderstaand formulier invullen.

Maatwerk aanvragen bij ComedyCity

ComedyCity Tickets
Menu