fbpx

Cabaretiers, presentatoren, dagvoorzitters en comedians met humor

Vaker lol hebben op de werkvloer, lachen is niet alleen gezond maar het draagt ook eens teentje bij aan een gezellige werksfeer, cohesie wordt groter en uw boodschap komt beter over. Comedy op de werkplek verbindt en versterkt de teambuilding in het bedrijf en zorgt er voor dat de communicatie vrolijker overkomt. Moeilijke situatie door humor toe te passen zorgen er voor dat onderwerpen luchtig en bespreekbaarder worden. Een dag niet gelachen op het werk is een dag niet plezier gewerkt.

Comedy van ComedyClub ComedyCity is anders en is effectief om zakelijke borrels, presentaties en bijeenkomsten met een lach beginnen en met een prettig gedachte terug te denken aan een mooie bijeenkomst. Comedy en Humor dragen bij aan een onvegetelijke jubileum, bijeenkomst of vergadering. Ons boekingsbureau ComedyCity werkt nou samen met evenementenbureau  ComedyTeam en zij hebben samen voor elk bijeenkomst of evenement de juiste oplossing. Ze beschikken de beste dagvoorzitters, comedians, cabaretiers en presentators met humor die van elk situatie een grappige improvisatie van weten te maken. Met een dagvoorzitter, comedian, cabaretier of presentator van boekingsbureau ComedyCity kunt gerust zijn van een hilarische dag en genieten, maar vooral lachen om de snelle improvisaties, observaties en grappen.

Cabaret en Comedy kan op vele manieren ingezet worden. Stand up Comedy, niet te verwarren met cabaret is effectief, snel en gemaakt voor de lach en cabaret daar in tegen is veelal gemaakt op de visie van de cabaretier. Boekingsbureau ComedyCity geeft de voorkeur aan stand up comedy waar er snelle improvisatie zijn en interactie is met het publiek door de presentator/comedian van ComedyCity. Onze comedians zijn professioneel testen en spelen hun grappen uit in onze Comedyclub en verzekeren u wat goed werkt en daarom geven wij een lachgarantie. Wij kunnen het volgende aanbieden:

  • Comedy op maat Comedyshow
  • Wrap up Comedy
  • Improvisatie Comedy
  • Maatwerk Comedy
  • Wrap up Comedy
  • Debatteren op z’n Brits
  • Comedy of Roastworkshop
  • ComedyDiner
  • Dagvoorzitterschap/Presentator
  • Jubileum, Bedrijfsfeest Comedy

Comedy op Maat ComedyShow

Op maat geschreven comedy door professional comedians die in een enerverende comedyshow neerzetten. Een comedyshow van Comedyclub ComedyCity wordt gehost door een Master of Ceremonie (MC). Een MC een zeer ervaren comedian die de comedyshow presenteert, heeft interactie met improvisaties met het publiek. De MC bewaakt voor een sfeer, presenteert en zet elke stand up comedian uitstekend op het podium, waarna de stand up comedian zijn act (op maat) doet. Het is een komische en wervelde show met 2 of 3 comedians met een hoge grapdichtheid, waarin alle ‘ stand up comedians’ circa 15 tot 20 minuten het publiek vermaken en hard laten lachen. Een stand up comedyshow op maat is ook te boeken als u om iemand  uit het bedrijfs, bijvoorbeeld een jubilaris of personeel in het zonnetje wil zetten. De desbetreffende personeelsleden worden door middel van een roast op eengrappige manier op de hak genomen, maar aan het einde alitjd bedankt en positief afgesloten. Een ander manier om een stand up comedyshow in te boeken is een vorm van  comedydinner. Een hilarische comedyavond avond tussen de gerechten door is een avond vol entertainment.

Maatwerk comedy of wel comedy op maat, kan toegepast worden op verschillende bijeenkomsten, dit kan zijn om een presentatie luchtig te maken of om een zakelijk bijeenkomst vrolijk af te sluiten door op maat geschreven stand up comedy. Uiteraard zal er ook interactie zijn en improvisaties gemaakt worden door de comedian of cabaretier. Stand up Comedians van ComedyCity zijn professioneel en houden rekening met onderwerpen gevoelig liggen, maar als buitenstaanders kijken onze stand comedians en cabaretiers met een humoristische blik toch anders naar elke andere situatie. Ons boekingsbureau van ComedyCity heeft veel ervaring met maatwerk shows en elk  bedrijfsoptreden is anders en bevat snelle improvisaties, herkenbare situaties, interactie met het publiek en op maat geschreven grappen die uw organisatie verzekeren van lach.

Wat voor bijeenkomst of evenement het ook is, voor comedy, humor en lach, boekt u bij boekingsbureau. ComedyCity beschikt over de beste, presentatoren, dagvoorzitters, cabaretiers en comedians met ervaring met optreden in het bedrijfsleven. Wij garanderen op comedyshow/event of presentatie de scherpste prijs met een lachgarantie.

Humor op het werk is belangrijk en verbindt. De spot drijven en lachen om jezelf en het bedrijf, met een flinke dosis humor draagt bij aan een prettig werksfeer en samenhang onder het personeel. U kunt onze een stand up comedy show of optreden van ComedyCity inhuren voor een hilarische bijeenkomst met heel veel gelach.

Wrap Up Comedy  

Wrap-Up Comedy oftewel de comedian woont de presentatie/vergadering bij en na een de vergadering/meeting geeft de comedian of cabaretier zijn humoristische visie en ligt de pijnpunten bloot en maakt de onderwerpen luchtig. Wrap up Comedy is perfect om een seminar of zijeenkomst afsluiten met een vrolijk noot. Tijdens een wrap up comedy is er ook interactie en improvisaties met het publiek. Zowel op maatwerk comedy als wrap up comedy geeft ComedyCity lachgarantie, niet genoeg gelachen geld terug!

Improvisatie Comedy Workshop

Onze Improvisatie Comedy Workshop is uniek en grappig vanaf het eerste moment. Het is een teambuilding workshop waarbij uw collega’s beginnen met het leren van de basis skills van improviseren en comedy en vult dit aan met theorie van het schrijven en uitvoeren van comedy. Vervolgens gaat u met uw collega’s in groepjes aan de slag met het schrijven van een comedy sketch met grappen. Dit alles resulteert in een hilarische Improvisatie Comedyshow gemaakt door uw eigen collega’s. In deze Improvisatie en Comedy workshop van ComedyCity leren de medewerkers elkaar op een informele manier kennen en humor zullen de boventoon voeren. Met deze Improvisatie Comedy workshop zal de presentatieskills van uw collega’s verbeteren en creativiteit toenemen. Workshop stand up comedy en improvisatie wordt uitgevoerd door een zeer ervaren stand up comedian van ComedyTeam

Presentator of dagvoorzitter met humor

Een bijeenkomst waarbij u een dagvoorzitter of presentator nodig hebt is een stuk beter met een comedian met humor. Dagvoorzitters en presentatoren van ComedyClub ComedyCity maken onderwerpen bespreekbaar passen humor toe om ze luchtig te maken om het publiek te laten lachen. Onze presentator of dagvoorzitter heeft humor maar ook de vaardigheid om te improviseren, interactie met de zaal en houdt overzicht om de dag in goede banen te begeleiden. Onze presentatoren en dagvoorzitters van ComedyClub ComedyCity kunnen diverse gelegenheden ingezet worden zoals seminars, trainingsdagen, klantendagen, evenementen, productpresentaties, vergaderingen of gewoon een personeelsfeest.

Debatteren op z’n Brits met Humor

Is er verdeeldheid in het bedrijf en zijn er vraagstukken waar er een besluit voor genomen moet worden, maar de mening van de medewerkers staan lijnrecht tegen elkaar? Dan is het debatteren op z’n Brits een uitkomst. In het Brits Lagerhuis gaat het debatteren het hard aan toe, in de versie van ComedyCity gaat het een stuk aangenamer en vrolijker aan toe maar wel met het oogpunt om tot een besluit te komen. Het is een aangename manier om uw collega’s die betrokken bij vraagstukken in met humor op te lossen. Het is een interactieve manier om over veranderingen in uw organisatie te bewerkstelligen. Debatteren op zn Brits is goed in te zetten bij organisatorische veranderingen in een bedrijfs in waarbij elke mening telt.

Een cabaretier boeken op uw evenement?

Steeds meer bedrijven nodigen cabaretier of comedian als vermaak tijdens evenementen, vergaderingen en evenementen. Humor met stand up comedy door middel van observatie, interactie en improvisatie door een comedian van ComedyCity worden steeds vaker in een evenement of bijeenkomst ingezet . En dat is niet zo vreemd, want het is wetenschappelijk bewezen dat de boodschap beter blijft hangen met humor. Humor versterkt de samenhang, draagt bij aan de teambuilding, versterkt de teamspirit, verbetert de communicatie en vergroot de creativiteit. ComedyCity is hét bureau om een comedian te boeken of een cabaretier inhuren op uw event, bijeenkomst, presentatie, vergadering, kick off, relatiebijeenkomst of bedrijfsfeest. ons eigen bestand en rechtstreeks contact met alle comedians waardoor u slechts één contactpersoon heeft voor uw evenement.

Menu