fbpx

De beste cabaretiers en comedian inhuren voor uw personeelsfeest of bedrijfsuitje!

Als u bekende comedians wil inhuren voor uw personeelsfeest of afdelingsuitje dan bent u bij comedyclub ComedyCity aan het juiste adres. Als bedrijven een comedian of cabaretier willen boeken, hebben wij de voorkeur voor iemand die bekend is of een voorkeur voor een cabaretier die ze in een theater of stand up comedian in een een comedyclub hebben gezien. Pas goed op want daar kan goed overkomen, maar voor uw team, afdeling of gehele bedrijf optreden en comedy op maat spelen, vereist een hele andere vaardigheid. In Nederland zijn er maar weinig comedians en stand up comedians die voor bedrijven op maat comedy kunnen brengen. Wij spreken uit ervaring van andere bedrijven die geprobeerd hebben en er achter kwamen dat het publiek entertainen en stil houden die niet voor een show komt maar omdat het moet van het bedrijf erg moeilijk kan zijn. Je moet in het moment zijn, publiek raken en grappen maken waar de medewerkers zich aan kunnen herkennen.  ComedyCity weet uit ervaring hoe je op maat moet spelen, uw boodschap mee te nemen en hilarisch zijn met lachgarantie!

Onze stand up comedians zijn zeer ervaren en hebben deze vaardigeheden door onze comedymethode aangeleerd. Onze comedians treden geregeld op in ComedyCity en spelen daar geregeld nieuw grappen. Elk thema kan door onze stand up comedians in een grappig jasje gestoken worden en ComedyCity garandeerd dat er een hoop lach is. Als u een comedian inhuurt of een cabaretier boekt bij ComedyTeam die op maat geschreven comedy moet spelen, dan mailen wij u eerst de  op maat geschreven grappen eerst naar u toe voordat wij ze uitvoeren. U kunt dan eerst zelf bepalen of het past is in jullie bedrijfscultuur en of het grappig genoeg is. ComedyClub ComedyCity heeft de mogelijkheid om de op maat geschreven grappen tot 2 keer opnieuw te laten schrijven. U heeft de zekerheid dat onze comedians en cabaretiers comedy op maat brengen met lachgarantie!

Onze comedians en cabaretiers worden veelal geboekt voor personeelsfeestenzakelijke bijeenkomsten, maar ook voor vergaderbreaks en seminars als dagvoorzitter. Elke cabaretiers en comedian die u via ComedyCity kunt inhuren zijn professioneel en zeer ervaren en zijn als comedians, presentator of grappige dagvoorzitter in te zetten. Onze specialisatie naast stand up comedy shows is het verzorgen van comedy en cabaret op maat met een lachgarantie. Onze cabaretiers en comedians worden vaak geboekt voor bedrijfsfeesten en personeelsuitjes, maar worden ook ingehuurd bij een jubileum af afscheid van een collega. Of u nu een bekende comedian wil inhuren of een bekende cabaretier wik boeken, het belangrijkste wat telt is de lach van uw collega’s! Elke comedian van ComedyCity staat voor een hilarische act. Wilt u weten welke comedian u het beste kunt inhuren of cabaretier kunt boeken, die geschikt is voor uw bedrijf, seminar, teamuitje of wrap up? Neem dan vrijblijvend contact op en mail of bel met onze comedy boekingsbureau van ComedyCity. Of het nou een studentenfeest, seminar, bedrijfsfeest, teamuitje of een jubileum is elk bijeenkomst is verschillend van aard dus daarom is het ook raadzaam om een comedian in te huren die ook bij de bijeenkomst, feest, gala past. ComedyCity garandeerd dat de stand up comedians staat voor een hilarisch en spectaculair comedyshow of cabaret op maat.

Menu