fbpx

Stand up Comedy in restaurant 1892 in Zoetermeer

Restaurant 1892 is nog maar net overgenomen door Raymond Baboeram en nu al staan naast een heerlijke keuken ook spetterende evenementen klaar om de bezoekers te verwennen. Eén daarvan is rauwe stand up comedy. Restaurant 1892 heeft de handen ineen geslagen met ComedyClub ComedyCity uit Den Haag om op de laatste woensdag van de maand vanaf 20:30 te starten met rauw ongeremd comedy door diverse comedians uit het land. Hier heeft u de kans om nieuwe opkomende talenten, maar ook ervaren comedians te zien met hun nieuwe materiaal. Elke maand een mix van diverse comedians en een waardige headliner die de show stijlvol afsluit.
Raymond heeft gekozen voor een samenwerking met ComedyClub ComedyCity omdat zij professionele shows organiseren en weten wat stand up comedy is. Hun comedy onderscheid zich van cabaret en is gewoon heerlijk ongeremd, alles mag gezegd worden comedy. Dus niet voor de lichtgeraakten onder ons, maar voor mensen die van harde humor en improvisaties houden. Kortom stand up comedy zoals het zou moeten zijn.
U heeft de mogelijkheid om voor slechts €7,50 in de voorverkoop al kaarten te bemachtigen via de sites www.1892etendrinken.nl of via ComedyCity. Er bestaat ook de mogelijkheid om vooraf te genieten van een 3 gangen diner en show vanaf €22,50,- . Klik hier voor het menu.  Eerste comedyshow staat gepland voor woensdag 29 september en de kaarten gaan hard dus wees er snel bij!

 

Menu