fbpx
ComedyCity Comedy Club Den Haag
Navigatie

Workshops Stand-up Comedy en improvisatie 

Workshops Stand-up Comedy en improvisatie 

Wilt u iets anders voor uw vergaderbreak? Kies dan voor onze gewaagde maar vooral leuke stand-up comedy en improvisatie workshops. Een combinatie van twee spannende maar vooral grappige workshops. Stand-up Comedy staat aan de basis als het gaat om lef hebben en als theatervorm niet de makkelijkste die je kan doen. Toch bereikt u het meest met een workshop stand-up comedy met improvisatie. Onze komedianten zijn ervaren en kunnen u deze skills op een professionele manier bijleren. 

Deze improvisatie en en stand-up workshop leert u van professionele stand-up comedian de basisbeginselen van stand-up comedy. U ziet de komediant aan het werk en daarna krijgt u een mini theorie workshop, u leert de basisregels van stand-up comedy en improvisatie. Vervolgens gaat u in groepsverband grappen schrijven. Aan de hand van deze grappen en leuke korte verhalen gaat u een korte stand-up proberen te maken.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een sketch uit te beelden en cabaretesk een leuk comedy stuk te maken, waarbij kunnen garanderen dat dit heel veel hilariteit en lach met zich meebrengt.

Deze workshops improvisatie en stand-up comedy zijn perfect te combineren met een vergaderbreak of tijdens een congres of event, maar zijn ook leuk ook voor een afdelingsuitje of jubileum. Voor meer informatie over prijzen en/of andere vragen kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu